Nieuws uit ons bedrijf
Wij serveren in ons restaurant weer de bodemcultuurmosselen
Ook in onze winkel zijn ze verkrijgbaar om thuis van te genieten.
Het seizoen van de platte zeeuwse oesters is half september weer begonnen, ze zijn weer in onze winkel en restaurant te verkrijgen.
Het is het momenteel niet mogelijk om produkten en maaltijden te bezorgen !
Wij houden u op de hoogte over verdere mededelingen.
Zie ook onze Facebook pagina facebook.com/viskeete
Met vriendelijke groeten van het Viskééte team.
Lekker Sparen:
U kunt bij ons sparen voor gratis lekkere producten of gerechten. Of u nu aankopen doet in onze Viscounter of heeft getafeld in de Zee-eterij, met de opgespaarde punten kunt u nog eens (gratis) genieten van onze gerechten of producten.
Parkeren op of bij de havens van Yerseke:
Parkeren kunt u bij ons voor de deur. dit is gratis. Echter in de zomerperiode bij mooi weer blijft het aan de krappe kant. Er zijn alternatieve parkeerplaatsen in de buurt. Kijk op onderstaand kaartje.
Ook kunnen wij u melden dat voor onze zaak alles opnieuw is bestraat en het terras is vernieuwd.
Wij hopen u weer te mogen begroeten en graag tot ziens!
Wilt u ons telefonisch contacteren, indien mogelijk liefst tussen 11.00 en 12.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0113-574318
Openingstijden tijdens de zomerperiode !!!!!!
van 1 juli tot 1 oktober:
Onze keuken is tijdens de zomerperiode geopend,
maandag tot en met donderdag, van 11.30 uur tot 20.00 uur
vrijdag, zaterdag en zondag, van 11.30 uur tot 20.00 uur.
Openingstijden van de viswinkel tijdens de zomerperiode:
maandag tot en met donderdag, van 9.30 uur tot 20.00 uur.
vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 20.00 uur.
zondag van 10.30 uur tot 20.00 uur.
Ben je nog op zoek naar een leuke baan voor in onze viswinkel, keuken of bediening.
solliciteer dan op: solliciteren@deviskeete.nl
Nieuwe producten!
Naast ons reguliere assortiment, hebben wij regelmatig nieuwe (huisgemaakte) producten in de Viscounter om thuis van te genieten.
Wat denkt u bijvoorbeeld van Rabas de calamar (gepaneerde inktvisreepjes), Mosselburger, Hamburger,Mosselsalade, Haringstukjes in dille roomsaus, Scampi Bollywood, diverse themasalades, diverse huisgemaakte quiche, leuke Garnalengerechtjes en natuurlijk onze befaamde salades!
Graag tot ziens!
Medio september gaat het nieuwe seizoen van de platte Zeeuwse oesters weer open.
Vanaf die tijd gaan wij er op uit met onze kotter YE 15 om de nieuwe oogst oesters voor u aan wal te brengen.
Op onze eigen percelen in het Grevelingenmeer kweken wij zowel de befaamde Zeeuwse Platte Oester, alsmede de Zeeuwse Creuse Special. Omdat wij deze oesters kweken op Zeeuwse gronden, zijn onze oesters gecertificeerd als Zeker Zeeuws® oesters. Een echte lekkernij!!!
U kunt dit alles volgen op onze Facebookpagina
Op maandag 26 september 2016 is het Oesterseizoen 2016 – 2017 geopend in Bruinisse. Traditioneel bij de opening wordt ook het eerste vaatje Platte Zeeuwse Oesters geveild volgens het Amerikaanse systeem. Het Amerikaanse systeem houdt in dat de inleg van alle bieders bij elkaar wordt opgeteld en degene die er kans voor ziet het laatste bod uit te brengen, mag de gelukkige eigenaar van het eerste vaatje noemen. Dit jaar heeft Jaap van Stee, directeur van ons bedrijf, kans gezien het eerste vaatje te bemachtigen. Zoals op de foto te zien is het totale veilingbedrag uitgekomen op het respectabele bedrag van € 6850,00. Dit bedrag wordt geschonken aan het Prinses Màximafonds, nader te besteden aan de Stichting Vrienden van Siem.